Reserveren - Achterwerk

Reserveringen met betrekking tot het Coronavirus

Vanwege de situatie omtrent COVID-19 kun je voorlopig alleen op reservering komen eten. Om het overzicht te bewaren en jullie op optimale wijze te kunnen verwelkomen, werken we met vaste shifts. Op woensdag en donderdag ben je welkom om te arriveren tussen 17:00u en 19:30u – zonder vaste eindtijd. Op vrijdag en zaterdag ben je welkom om17:00u(tot 19:30u) of om 20:00(tot 22:30). In verband met iedereens veiligheid verzoeken we je vriendelijk om op tijd te komen, en ook op de aangegeven tijden te vertrekken.


 

Achterwerk is iedere woensdag tot en met zaterdag geopend van 17:00 tot laat. Omdat we een relatief klein restaurant zijn is het aan te raden te reserveren. Op woensdag tot en met zaterdag zijn we vanaf 14:00 direct bereikbaar op 06 40477317. Ook kan je altijd online reserveren via het onderstaande reserveringssysteem.

Informatie voor mindervaliden: Achterwerk is moeilijk bereikbaar voor mensen die slecht ter been zijn. Twee trappen scheiden ons van de begane grond.

Buiten de reguliere openingstijden kunnen we opengaan voor groepen. Voor grotere groepen is een samenwerking met OOST mogelijk. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Heb je een allergie? Bel ons even op 06 – 40477317, dan overleggen we samen de mogelijkheden. Helaas kunnen we niet met alle allergieën rekening houden, maar we nemen waar mogelijk graag je wensen in acht.