Yes, we mogen je weer ontvangen! Lees hier op welke manier - Achterwerk

Yes, we mogen je weer ontvangen! Lees hier op welke manier

Vanaf woensdag 3 juni verwelkomen we je graag weer in ons restaurant. Natuurlijk blijft iedereens veiligheid de hoogste prioriteit. Daarom bij deze enkele zaken op een rijtje die je moet weten, als je graag wilt komen eten.

  • We werken voorlopig enkel met reserveringen. Reserveer jouw tafeltje hier of telefonisch via 06 40477317. 
  • Om het overzicht en de veiligheid uit voorzorg te bewaren, hanteren we vaste tijdstippen van aankomst en werken we op basis van shifts. Op woensdag en donderdag is er één shift en ben je van harte welkom om te arriveren tussen 17:00 en 19:30. Op vrijdag en zaterdag zijn er twee shifts en ben je welkom om 17:00 (tot 19:30) of om 20:00 (tot 22:30). In verband met iedereens welzijn verzoeken we je vriendelijk om op tijd te komen, en ook op de aangegeven tijden te vertrekken.
  • De komende tijd bieden we enkel vier- en vijf-gangenmenu’s aan. Mocht je nog een cadeaukaart van ons hebben, dan mag je natuurlijk wel een driegangenmenu komen genieten. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je cadeaukaart voor drie gangen ter plekke op te waarderen naar vier of vijf.
  • Bij je reservering en bij binnenkomst wordt je gevraagd naar eventuele symptomen en vragen we je om je handen te desinfecteren.
  • Maximaal vier personen uit één huishouden mogen samen aan tafel plaatsnemen. Overige samenstellingen van twee personen mogen ook samen aan tafel.

We zijn druk bezig met het voorbereiden van het restaurant, zodat we je op optimale wijze weer mogen ontvangen. Weet dat we te allen tijde sterk rekening houden met de richtlijnen van het RIVM en het welzijn van onze gasten en personeel. Dat gezegd hebbende kunnen we niet wachten om je weer het restaurant binnen te zien wandelen. Tot snel, tot Achter!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *