Vegan fine cuisine: afhaal- en bezorgservice - Achterwerk

Vegan fine cuisine: afhaal- en bezorgservice

Haal je hart op aan afhalen of bezorgen – dat kan tijdens de lockdown namelijk bij Achterwerk. Ook al kun je niet komen eten: we zijn er toch voor je met afhaal- en bezorgservice. Zo heb je iedere donderdag, vrijdag en zaterdag de mogelijkheid om in je eigen huis van onze vegan fine cuisine te genieten.

Zo werkt het

  • Ons driegangenmenu en de vegan junkfood-special zijn beschikbaar op donderdag, vrijdag en zaterdag en wisselt per twee weken.

  • Bestellen kan alleen via WhatsApp of SMS naar 06 40477317. Voor het menu: plaats je bestelling vóór 17:00 voor de dag erna. Wil je dus vrijdagavond ons menu eten, bestel dan op donderdag vóór 17:00.

  • We willen het liefst dat je je bestelling komt ophalen. Dit kan tussen 16:00 en 18:00.

  • Lukt ophalen niet? Bezorgen is mogelijk voor een meerprijs van €2,50 per persoon. Bezorgen doen we alleen in de stad Groningen tussen 16:00 en 18:00. De aankomsttijd hangt af van de bezorgroute.

  • Betaling kan via pin in Achterwerk als je je bestelling komt ophalen. Laat je het eten bezorgen? Dan krijg je van ons een betaalverzoek. Dit krijg je toegestuurd via WhatsApp of SMS.

  • Bekijk hieronder het menu van deze week en de bijbehorende dranken. De onderdelen van alle gerechten zijn grotendeels door ons bereid en dien je zelf thuis op te warmen. Je krijgt hiervoor een korte instructie bij je bestelling. Aan de hand van foto’s kun je zien hoe je de borden het mooist kunt opmaken.

  • Heb je specifieke dieetwensen, allergieën of intoleranties? Bel ons en dan doen we ons best om daar rekening mee te houden.

 

Menu à €32.50 p.p.(€35,- bij bezorging)

Het driegangenmenu van deze twee weken is geïnspireerd op de Indiase keuken en haar talloze kruiden en specerijen. Natuurlijk volledig plantaardig, zoals je van ons gewend bent.

Voorgerecht

dhal – fenegriek – hazelnoot

Hoofdgerecht

masala – vegan paneer – truffelaardappel – bloemkool – kurkuma

Bijgerecht

papadum – komijn

Intermezzo 

chai – kardemom – steranijs

 

Nagerecht
bataat – bakbanaan – spekkoek – mango – Shiso cress

Dranken

Wijn

Rood: Stemmari Nero D’Avola Creato Bio €14,50

Wit: Stemmari Grillo €14,50

Bier

Meantime – IPA €4,75

‘t IJ – IJwit €4,-

La Chouffe €4,-

Brewdog – Elvis Juice €4,75

Two Chef’s Brewing – White Mamba €4,75

Lowlander – White Ale €4,75

Peroni €3,50

Fris van Fritz

Keuze uit: Kola, Kola Light, Orange, Lemon, Rabarberschorle of Apfelschorle €2,85