Reserveren - Achterwerk

Zolang we je niet kunnen ontvangen verandert Achterwerk in een bezorg- en afhaalrestaurant. Haal onze vegan fine cuisine in huis: alle informatie over het menu, prijzen en bestellen vind je hier. Open iedere donderdag, vrijdag en zaterdag.


 

Achterwerk is iedere woensdag tot en met zaterdag geopend van 17:00 tot laat. Omdat we een relatief klein restaurant zijn is het aan te raden te reserveren. Op woensdag tot en met zaterdag zijn we vanaf 14:00 direct bereikbaar op 06 40477317. Ook kan je altijd online reserveren via het onderstaande reserveringssysteem.

Informatie voor mindervaliden: Achterwerk is moeilijk bereikbaar voor mensen die slecht ter been zijn. Twee trappen scheiden ons van de begane grond.

Buiten de reguliere openingstijden kunnen we opengaan voor groepen. Voor grotere groepen is een samenwerking met OOST mogelijk. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Heb je een allergie? Bel ons even op 06 – 40477317, dan overleggen we samen de mogelijkheden. Helaas kunnen we niet met alle allergieën rekening houden, maar we nemen waar mogelijk graag je wensen in acht.