Ons dakterras, jouw lunch of proeverij in de zon - Achterwerk

Ons dakterras, jouw lunch of proeverij in de zon

Naar Achter, het dak op! Vanaf nu is ons dakterras namelijk iedere vrijdag, zaterdag en zondag bij mooi weer geopend. Je bent dan welkom voor een borrel of proeverij in de zon.

Van 14:00 tot 20:00 kun je bij ons terecht voor een borrel. Daarnaast serveren we een proeverij van dinergerechten; het menu steekt dan ook wat anders in elkaar dan je van ons gewend bent. Vanwege Coronamaatregelen is reserveren vereist. Dat kan telefonisch via 06 40477317 of via ons reserveringssysteem. Mocht de weersvoorspelling het niet toelaten dan brengen we je een dag voor je reservering op de hoogte. Last minute naar Achter? Dat kan, we nemen dan je reservering op aan de deur.

Op ons terras nemen we de maatregelen en jouw veiligheid zorgvuldig in acht. Dat betekent dat je met z’n tweeën aan een tafel mag zitten, tenzij jullie uit hetzelfde huishouden komen. Bij binnenkomst doen we een gezondheidscheck. Ook vragen we je een mondmasker te dragen totdat je aan tafel zit. Dat alles zodat jij zorgeloos van je middag kunt genieten.

Mensen over de vloer; we staan te trappelen. Tot snel, tot Achter!