Ons dakterras, jouw lunch of borrel in de zon - Achterwerk

Ons dakterras, jouw lunch of borrel in de zon

Naar Achter, het dak op! Vanaf 30 april is ons dakterras namelijk iedere vrijdag, zaterdag en zondag bij mooi weer geopend. Je bent dan welkom voor een lunch of borrel in de zon.

We werken met twee shifts. Voor de lunch ben je welkom van 12:00 tot 15:00. De lunchkaart is gebaseerd op het afhaalmenu van die week. Van 15:00 tot 18:00 staan we voor je klaar met hapjes en een borrel. Vanwege Coronamaatregelen is reserveren vereist. Dat kan telefonisch via 06 40477317 of via ons reserveringssysteem. Mocht de weersvoorspelling het niet toelaten dan brengen we je een dag voor je reservering op de hoogte. Last minute naar Achter? Dat kan, we nemen dan je reservering op aan de deur.

Op ons terras nemen we de maatregelen en jouw veiligheid zorgvuldig in acht. Dat betekent dat je met z’n tweeën aan een tafel mag zitten, tenzij jullie uit hetzelfde huishouden komen. Bij binnenkomst doen we een gezondheidscheck. Ook vragen we je een mondmasker te dragen totdat je aan tafel zit. Dat alles zodat jij zorgeloos van je middag kunt genieten.

Mensen over de vloer; we kunnen niet wachten. Tot snel, tot Achter!