Achterwerk volledig vegan! - Achterwerk

Achterwerk volledig vegan!

 

Tijd voor verandering, tijd voor de volgende stap. De Achterwerkkeuken wordt volledig vegan!

De afgelopen jaren hebben we vol overgave veganistisch dineren aantrekkelijk gemaakt door middel van verrassende gerechten en een speelse, informele sfeer. Die speelse sfeer blijft, alle dierlijke producten gaan nu de deur uit. 

Na meer dan twee jaar experimenteren en eigen grenzen verleggen met veganistische gerechten, denken we dat we klaar zijn om een excellente eetervaring neer te zetten met enkel plantaardige ingrediënten. Op deze manier willen we nog meer focus leggen op duurzaamheid; vegan fine cuisine met oog voor smaak, sfeer en moeder natuur. 

 

Chef Fareeda van der Marel: De stap naar volledig veganistisch gaat voor ons gepaard met nog meer focus op duurzaamheid. Omdat we werken met verrassingsmenu’s verspillen we minder. Daarnaast kopen we nu ook steeds meer lokaal, en kiezen we onze groenten geïnspireerd op de seizoenen. De uitdaging is om binnen deze kaders een menu te maken dat in balans is, en de keuze om met verrassingmenu’s te werken helpt ons hierbij. Als mensen openstaan voor nieuwe smaken en verrassende combinaties zijn ze bij ons aan het juiste adres.

Eigenaar Rob van den Ham: Fareeda is ons vanaf het begin blijven verbazen met geweldige vegan gerechten. Nu, na meer dan 2 jaar, denken we dat ze met ons team een niveau heeft bereikt waarmee we een excellente eetervaring kunnen garanderen met alleen maar plantaardige ingrediënten. Onze gasten worden al langer super enthousiast over de volledige vegan menu’s die we bieden en deze stap voelt dus ook logisch. We willen als restaurant graag leidend zijn, en met de combinatie van een hoogwaardig veganistisch menu en de informele sfeer waar Achterwerk om bekend staat, denken we dat we iets unieks kunnen bieden. Want zover wij weten bestaat dit niet in Nederland: een volledig veganistisch fine dining restaurant.

 

Van 28 tot en met 30 november vieren we deze nieuwe ideeën over eten tijdens onze heropening. Op moment van schrijven zijn er nog enkele plekken beschikbaar. Mocht je erbij willen zijn, met ons willen vieren, wacht dan niet te lang. Reserveer via de ‘reserveren’ pagina of bel naar 06 40477317. Tot Achter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *