Blog - Achterwerk

Ons dakterras, jouw lunch of proeverij in de zon

Naar Achter, het dak op! Vanaf nu is ons dakterras namelijk iedere vrijdag, zaterdag en zondag bij mooi weer geopend. Je bent dan welkom voor een borrel of proeverij in de zon.

(more…)

Afhaalservice: haal Achterwerk in huis!

Ook in 2021 haal je onze vegan fine cuisine in huis, met iedere twee weken een nieuw vegan afhaalmenu. Iedere vrijdag, zaterdag en zondag staat er een smaakvolle driegangenmaaltijd met amuse en intermezzo klaar. Eet je mee?

(more…)

14 Februari: Vegan Valentijnsbox

Valentijnsdag op ontspannen wijze vieren met je lief? Geen probleem, wij koken voor je. Met de Vegan Valentijnsbox haal je een uitgebreid diner voor twee in huis, inclusief romantische aankleding. Wij alle aandacht voor goed eten, jullie alle aandacht voor elkaar.

(more…)

Leren kennen: chefkok Jelle

In ‘leren kennen’ leer je – je verwacht het niet – leden van het Achterwerkteam beter kennen. Nieuwste verrijking en vandaag mikpunt van het vragenvuur is chefkok Jelle, het creatief brein achter onze menu’s en verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de keuken. 

(more…)

Gastheer of -vrouw gezocht

Er ligt een belangrijke functie klaar om ingevuld te worden. Bij ons, bij Achterwerk. Heb jij de ervaring die we zoeken en de uitstraling die eenieder zich thuis laat voelen? (more…)

Vegan fine feestdagenbox: borrelen en dineren op drie-koninklijke wijze

Vrolijke vegan feestdagen! Met Achterwerk borrel en dineer je op drie-koninklijke wijze. Onze vegan fine feestdagenbox is tot de rand gevuld met twintig veganistische gerechten en hapjes, voor de liefhebber aangevuld met bijpassende wijnen. Van middagborrel tot weelderig diner; je wordt uitgebreid gespijsd en gelaafd. Tot je de engelen hoort zingen en de kerstster ziet dansen.

Afhalen, volgens meegeleverde instructies opwarmen en opmaken is alles wat je hoeft te doen voor een stressvrij feestmenu. Bestel uiterlijk 20 december via 06 40477317 en kom je box halen op 24 december, eerste of tweede kerstdag, of oudjaarsdag. Voor die ene feestdag die je wil vieren met familie en vrienden, niet met potten en pannen.

Prijs: €59,- p.p. (20 gerechten en hapjes)

Twee bijpassende flessen wijn: €30,-

Af te halen op: 24, 25, 26 en 31 december tussen 12:00 en 15:00.

Vanaf twee personen.

Bestel uiterlijk 20 december via telefoon, SMS of WhatsApp: 06 40477317.

   

   

Vegan fine cuisine: afhaal- en bezorgservice

Haal je hart op aan afhalen of bezorgen – dat kan tijdens de lockdown namelijk bij Achterwerk. Ook al kun je niet komen eten: we zijn er toch voor je met afhaal- en bezorgservice. (more…)

Zelfstandig werkend kok gezocht

Attentie enthousiaste koks! Achterwerk zoekt versterking in de keuken; iemand met passie voor avontuurlijk koken en met alle vaardigheden om zelfstandig uit de voeten te kunnen. (more…)

Achterwerk zoekt medewerker

Een kei achter de bar en in de bediening om ons hechte team te versterken; daar zijn we naar op zoek. (more…)

Yes, we mogen je weer ontvangen! Lees hier op welke manier

Vanaf woensdag 3 juni verwelkomen we je graag weer in ons restaurant. Natuurlijk blijft iedereens veiligheid de hoogste prioriteit. Daarom bij deze enkele zaken op een rijtje die je moet weten, als je graag wilt komen eten. (more…)

Online vegan kookshow: kook mee met Achterwerk

Aan iedereen die op Achterwerkniveau veganistisch wil leren koken, met instructies door onze cheffin Fareeda: grijp je kans!

(more…)

Achterwerk volledig vegan!

 

Tijd voor verandering, tijd voor de volgende stap. De Achterwerkkeuken wordt volledig vegan!

(more…)

Alle links op een rijtje


Reserveren


Leren Kennen: Chefkok Jelle


Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief


Facebook


Instagram